Mietippä näitä

Miksi hierontaan tuloa pitää aina venyttää? Valitettavasti vain kourallinen ihmisiä käy ennakoivasti huoltamassa omaa kehoa.

Pelkkä hieronta ei aina auta vaivoihin. Monet mieltää asian niin, että kun on pitkään jatkuneet jumit/säryt, että muutama hierojalla käynti ja kaikki on ohi. Ei se ihan noin mene. Ehkä joskus voi mennä. Mutta kyllä toipumis/kuntoutusaika vaatii itseltäkin aktiivisuutta. Kotona tehtävät jumpat tai salilla tapahtuvat lihasten vahvistamiset ovat myös avaintekijöitä. Yhteistyöllä saadaan varmasti paras lopputulos.

Huollatko autoa säännöllisesti? Miksi? no siksi tietenkin , että sillä pääsisi liikkeelle eikä se hajoaisi. No miksi omaa kroppaa ei huolleta yhtä säännöllisesti. Mitä jos oma kroppa on hajoamispisteessä. Miksi siltinkin näkee tapauksia, että mieluummin tartutaan lääkepurkkiin ja poistetaan sillä kipu, mutta ei itse vaivaa. Auton huoltoon/korjaukseen menee äkkiä useita satasia kerralla. Hieronta maksaa kerrallaan vain muutaman kympin. Jos et huolla kehoasi säännöllisesti, sillä voi olla pitkälle vaikuttavat tuki-ja liikuntaelinsairaudet , jolloin hinta moninkertaistuu. Tulee lääkärimaksuja, lääkekuluja, mahdollisia pitkiä sairaslomia, jolloin tiputaan kelan sairaspäivärahalle. Ja vaivojen pitkittyessä kuntoutusjakso voi olla todella raastavaa ,jolloin oma usko on koetuksella. Jos esimerkiksi olet kärsinyt niska tai selkäsäryistä kuukausia, niin kuntoon saaminen vie varmasti jos ei nyt yhtä kauaa, niin vähintään puolet siitä.

Lääkärillä on yleensä yhdelle potilaalle keskinmäärin n. 10 minuuttia aikaa. Mulla on sulle aikaa just niin kauan, kuin itse sitä varaat.

En ole personal trainer, mutta kyllä tossa koulun aikana käytiin aika paljon läpi erilaisia kotihoito-ohjeita, että varmasti pystytään katsomaan just SULLE sopivat liikkeet . Sitten jos multa loppuu työkalupakista työkalut, niin tunnen ihmisiä, joilla ei lopu.

Mä en veloita erikseen mitään mistään ohjeista ,vaan kaikki sisältyy hierontaan.
(c)2018, All Rights Reserved